Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Verbindende communicatie

7 mei om 18:30 tot 21:30

€150

Het overkomt ons allemaal: we willen iets duidelijk maken maar drukken ons verkeerd uit. De ander voelt zich gekwetst en dat leidt tot onbegrip, misverstanden en misschien wel een conflict. Elke vorm van communicatie verloopt het best direct, doeltreffend, helder en met respect voor ieders gevoelens en behoeften. Dat is precies wat de geweldloze (verbindende) communicatie van Marshall Rosenberg doet. Het resultaat is een harmonisch uitwisselen van info, meningen en gevoelens, zonder beschuldigend of kwetsend te zijn.

Na afloop van deze training kan je communiceren op basis van waarneming in plaats van vanuit een mening, oordeel of veronderstelling; rechtstreeks over gevoelens en behoeften praten in plaats van over interpretaties; verantwoordelijkheid nemen voor je eigen handelen, je behoeften en je emoties; duidelijke verzoeken formuleren in positieve en concrete actietaal.

Er is geen voorkennis vereist. Alle info over prijzen en inschrijvingsvoorwaarden vind je bij Impuls: 016 56 95 68, info@impulsvorming.behttps://impulsvorming.be/cursus/verbindende-communicatie-on-tour

Details

Datum:
7 mei
Tijd:
18:30 tot 21:30
Kost:
€150
Event categorie:
Event Tags:
Website:
https://avansa-brugge.be/activiteiten/verbindende-communicatie-2

Organisator

Avansa Regio Brugge

Locatie

Avansa Regio Brugge
Sint-Pieterskerklaan 5
Brugge, 8000 Belgium
+ Google Maps